BEEM 5594

BEEM 5594

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2023-11-11): 8860.00

További termékek a kategóriából

További BEEM termékek: BEEM Kotyogós kávéfőző

Bialetti Moka Express (4) Kotyogós kávéfőző 10 722 Ft-tól Bialetti Moka Express (4) Bialetti Venus Induction (4) Kotyogós kávéfőző 12 232 Ft-tól Bialetti Venus Induction (4) Bialetti Brikka (4) Kotyogós kávéfőző 20 899 Ft-tól Bialetti Brikka (4) G.A.T. Cristal (4) (161304) Kotyogós kávéfőző 16 990 Ft G.A.T. Cristal (4) (161304)

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Típus Kézi
Kiöntő anyaga Fém
Kapacitás 4 csésze

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Nincs szükség teljesen automata kávéfőzőre ahhoz, hogy csodálatosan aromás, finom crema-val ellátott eszpresszót készíthessen: A BEEM ESPRESSOMAKER eszpresszófőző - 4 csésze - hagyományos módon - a főzőlapon - varázsolja elő az élénkítő klasszikust. Hagyja, hogy ennek a hagyományos kávéfőzőnek a modern dizájnja a kávé legtisztább formájának élvezetére invitálja Önt. Egyszerre akár 4 (eszpresszó) csésze (kb. 50 ml) is elkészíthető - ez elegendő a délutáni kis kávészünethez, az irodai kreatív megbeszéléshez, vagy az eszpresszó szerelmeseinek, akik több csészével szeretik ünnepelni az aromát. A BEEM ESPRESSOMAKER eszpresszófőző - 4 csésze biztonsági szeleppel, klasszikus kialakítással és hőszigetelt fogantyúval minden szükséges funkciót kínál.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.