Perfect Home 13259 Retro (4)

Perfect Home 13259 Retro (4)

3 990 Ft Raktáron
Vásárlás az Árukeresőn?
Házhozszállítás: 1 190 Ft
A termék eladója:
3 192 Ft-tól 4 ajánlat
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  
 

Perfect Home Retro kávéfőző 4 személyes 13259 (13259)

3 192 Ft
+ 1 790 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
konyhatizezercikk.hu
 

Perfect Home Alumínium Retro kávéfőző, 4 személyes

Mi ez?
3 990 Ft
Raktáron
 
 

Retró kávéfőző (4 személyes)

6 999 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
lakberbazar.hu

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

 

Perfect Home Alumínium Retro kávéfőző, 4 személyes

Mi ez?
3 990 Ft
Raktáron

További ajánlataink

 

Perfect Home Retro kávéfőző 4 személyes 13259 (13259)

5 290 Ft
+ 1 990 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
edenyaruhaz.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 3 192 Ft

További termékek a kategóriából

További Perfect Home termékek: Perfect Home Kotyogós kávéfőző

Bialetti Moka Express (4) Kotyogós kávéfőző 10 722 Ft-tól Bialetti Moka Express (4) Bialetti Venus Induction (4) Kotyogós kávéfőző 12 232 Ft-tól Bialetti Venus Induction (4) Bialetti Brikka (4) Kotyogós kávéfőző 20 899 Ft-tól Bialetti Brikka (4) G.A.T. Cristal (4) (161304) Kotyogós kávéfőző 16 990 Ft G.A.T. Cristal (4) (161304)
Termékleírás
Típus Kézi
Kiöntő anyaga Fém
Kapacitás 4 csésze
Tömeg 50 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Retró kávéfőző - 4 személyes Anyaga: alumínium, szilikon, műanyag Mérete: 20 cm magas; 8 cm átmérőjű, 11 cm magas fedő nélkül Használható: gáz-, elektromos-, kerámialapos tűzhelyen Tisztítása: semleges folyékony mosogatószerrel mossa el. Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát. Kezelés: szétszerelés: a leszorító csavar felfelé történő csavarozása után a kengyelt hajtsa le, és a kupakot vegye le a kávéfőző aljáról. Vízfeltöltés előtt vegye ki a kávétartó tölcsérét és öntsön a víztartályba elegendő vizet a nívójelig. Kávétöltésnél helyezze be a kávéval töltött, peremén gondosan megtisztított tölcsért a víztartályba. A főzőbe közepes finomságú kávét tegyen. Összeszerelésnél győzödjön meg, hogy a tömítő gyűrű ép és tiszta állapotban legyen. Gondosan illesztve helyezze rá a kávéfőző aljára a kupakot, hajtsa fel a kengyelt, és a leszorítócsavar lefelé történő csavarásával jól rögzítse. A leszorító csavart csak kézzel szabad meghúzni, szerszám, pl fogó, használata tilos! Főzéshez helyezze a készüléket a hőforrásra, és tegyen a kifolyócső alá felfogó edényt. Mindig ügyeljen arra, hogy a kávét kis lángon vagy lassú tűzön főzze. A kávéfőzőhöz kizálólag őrölt kávé használható! Kevert kávét vagy más anyagot főzni nem szabad (pl. pótkávé, kakaó). Ne felejtse a tűzön a kávéfőzőjét! Helyes főzésnél mindig víz marad vissza a tartályban.
Karbantartás: A főző használatát követően tisztításon és a vízkő szükség szerinti eltávolításán kívül különösebb karbantartást nem igényel. Ha a biztonsági szelep működése esetén dugulás történt, a készülék lehűlése után a kifolyócsövet és a szűrőlyukakat meg kell tisztítani!

Így is ismerheti: 13259 Retro 4, 13259Retro4, 13259 Retro ( 4)

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.